Referenser

”Mycket bra intryck. Seriösa och kunniga, medverkar till bra lösningar på problem!”

Gert-uno Persson

“Jag har fått hjälp med att renovera min kupa på övervåningen. De har rivit panel, tak och lagat takstolar som var dåliga. De har varit flexibla och höll det avtalade priset.”

Matilda

“Martin har hjälpt mig med en köksrenovering, nya golv samt en garderob med skjutdörr och rivit och byggt ett nytt uterum till mig. Även i min sommarstuga har de riktat upp golvet och lagt ny parkett. Resultatet blev väldigt bra, och de gjorde snyggt och rent efter sig. Har bekanta som använt sig av dem tidigare och det kändes därför tryggt att anlita dem. Har absolut ingenting att klaga på! Helhetsintrycket är full pott!”

Krister klingborg

“Först hade jag kontakt med Martin på Byggwall som hjälpte mig med nya fönster. Jag är väldigt nöjd med dem och jag känner verkligen att man kan lita på dem. De håller alltid avtalad tid och inget krångel. De hjälpte mig gällande problem i leveransen från en leverantör på ett sätt som jag aldrig hade klarat av. Efter det har de även gjort om i mitt matrum, ny veranda med mera. Samarbetet med deras underentreprenörer har också alltid skötts bra och smidigt. Med Byggwall känner man sig trygg i byggprojektet!”

Lars-Olof

“Jag och min fru har anlitat Byggwall för renovering av vår sommarstuga. Det omfattade köksbyte, nytt golv, ny panel, nya fönster, rivning av en vägg samt satt upp en ny, byte av dörrar och ny lackering, lister/socklar m m. Det har gått jättebra! Martin beräknade att det skulle ta ca 1 1/2 månad och höll tidsplanen. Jag gillade bemötandet och de följde vår vision och slutresultatet blev precis vad vi hoppats på!”

Leif

”Jag är jättenöjd med hela processen. Bra kommunikation där både tid och budget hölls. Bra förslag på lösningar som jag själv inte tänkt på. Resultatet blev ett jättefint badrum!”

Inger